Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

De engelen vliegen je om de oren! Tenminste, als je ze tijdig had ingekocht. Of als je gewoon al goed bedeeld bent met lieve familie en vrienden. Maar wie weet, staat jóuw engel nog op je te wachten in de winkel.

Er is natuurlijk veel meer om je huis en de tafel mee op te sieren of om je dierbaren cadeau te doen in deze feestelijke periode. Een lichtje in het donker, een plaid met elandmotief, een veelarmige kandelaar, een leeslamp om het kerstverhaal bij voor te lezen, iets moois voor aan de muur... De mogelijkheden zijn eindeloos!

kerstman
Extra openingsuren

Tot en met het oude jaar zijn wij naast de gebruikelijke openingstijden ook voor je open op zondag 20 én zondag 27 december van 13.00 tot 17.00 uur en op woensdag 23 december van 19.00 tot 21.00 uur.

Onze Kerstman en Joop, Cees en/of Jurjen staan klaar om je wensen te vervullen.

 

Ludus Ludi - "spelletjes" voor volwassenen

De Spaanse firma Ludus Ludi maakt prachtig "speelgoed voor volwassenen". Deze "spelletjes" dagen je uit - je fantasie, je behendigheid, je gevoel voor balans, voor schoonheid. Een spel, maar wat zijn de regels? Sommige van deze "spelletjes" kun je met meer spelen - wie weet er nog een kruk, ladder of stoel aan het bouwwerk toe te voegen?
Kijk op onze webshop voor meer details en videofilmpjes hoe u deze "spelletjes" speelt.
Puzzel de moeilijkste figuren na met het kleurige 3D Tangram. Verras jezelf met de kunstwerken die je maakt in El Círculo. Bouw je eigen stairway to heaven met de ladders van Las Escaleras. Ook de krukjes van Los Taburetes of de stoeltjes van Las Sillas dagen je uit om hoger en hoger te klimmen.

 

Plezierige kerstdagen

Vanuit de gezelligheid van onze winkel wensen wij je heel plezierige en ontspannen kerstdagen!

Dallas driezits-bank

Wij zitten hier trouwens in de gloednieuwe "Dallas" bank. Bekleed met een bijzondere mais-kleurige stof die je gezien en gevoeld moet hebben. Maar deze bank is natuurlijk ook te verkrijgen met andere stoffen en kleuren. 

Altijd geopend

Onze webwinkels!
In de Toverkamer-webwinkel 
vind je een flinke selectie van onze meubels, verlichting, woonaccessoires en cadeaus.
In de Speeldoosjeswebwinkel ons complete assortiment speel- en muziekdoosjes.

 

Volg ons op Facebook
Ga naar de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijf je met meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod en wat ons verder bezig houdt.


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.