Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

Najaarszon in Meppel
 
 
Herfst of nazomer?
De zon verwent ons nog even, met een aantal dagen prachtig na-zomerweer. Mooi weer of slecht weer, in de Toverkamer bereiden we ons weer voor op het najaar waarin de dagen korten en de avonden lengen.
We nodigen u van harte uit om het resultaat van ons werk te bekijken! Via deze nieuwsbrief, door langs te komen in onze winkel in Meppel of via de webshop!
 
Tien ideeën
Tien ideeën voor de herfst. Klik op een foto om rechtstreeks in de webwinkel te komen; daar vindt u meer details en de prijs.

Let eens op onze speciale aanbieding! Gezellig aan tafel onder deze vijf kleurige lampekappen. Nu voor de bijzondere prijs van €129. 

 

September - tijd voor de najaarsbeurs in Frankfurt
Ook dit jaar waren we te vinden op de Tendence - de grote meubel- en woonaccessoirebeurs in Frankfurt. Altijd bijzonder om daar als kleine winkel je keuze uit zo'n reusachtig assortiment te kunnen maken! Een klein deel van wat ons verraste vindt u al in de winkel - het meeste komt de komende maanden, tijdig voor de Kerst, ons pand binnen!

Hier ziet u enkele indrukken van de sfeer. En na afloop, moe maar voldaan, met een flink aantal bestelorders in de tas, per ICE weer snel en comfortabel naar huis. 

En... tijd voor klusjes in de winkel!
De achterste helft van de winkel deelden we opnieuw in. Meer ruimte voor tafels, eetkamerstoelen en bijpassende verlichting. En het kleinere spul bij elkaar helemaal achteraan. Het komt het overzicht en de sfeer ten goede, hebben we gemerkt! 

Altijd geopend

Onze webwinkels!
In de Toverkamer-webwinkel 
vindt u een flinke selectie van onze meubels, verlichting, woonaccessoires en cadeaus.
In de Speeldoosjeswebwinkel ons complete assortiment speel- en muziekdoosjes.

 

Volg ons op Facebook
Ga naar de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijft u met meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod en wat ons verder bezig houdt.


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.