Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

Herfst in de Toverkamer

 

Gezelligheid kent geen tijd!

 

Ze komen er weer aan. Lange herfst- en winteravonden. Wat is er dan prettiger dan je op je eigen plekje te nestelen met een goed boek, een kopje koffie of een glaasje wijn.

Deze charmante leren draaistoel maakt dat mogelijk! Onze ware trouwe viervoeter zorgt voor nog wat extra sfeer. Hij is altijd onder aaibereik en hoeft niet elke dag te worden uitgelaten. De koperen kist is een bergplaats voor alle schatten die u koestert of nog gaat verzamelen!

 

 

Nieuwe blikvanger

Boven de hoekbank hangt na de veelbesproken wandlamp nu dit forse schilderij van Mark van der Staaij. Een verdienstelijk kunstenaar uit onze regio. Hij zette twee stoere paarden op het doek. Achterin onze winkel vindt u meer werk van hem en van de andere kunstenaars van het Meppelse Take 5-collectief. Overigens is de wandlamp nog steeds te zien en te bestellen in onze webwinkel.

De fraaie Aslan-hoekbank is in diverse uitvoeringen te bestellen. Maar hij is er ook als gewone 2 of 3-zits bank.


 

Kerstpakketten

 

Op zoek naar een origineel kerstpakket? Tip uw werkgever eens om langs te gaan bij de Toverkamer

Bent u zelf werkgever? Doorbreek de traditie en kom met iets nieuws!

 

Twee ideeën:

- Tip 1: een zelfgekozen set Zuperzozial. Zuperzozial is de merknaam van een serie duurzaam en trendy serviesgoed. Er zijn borden, bekers, fruitschalen, broodtrommels, kommetjes, en allerlei keukengereedschap. Alles gemaakt uit bamboe en mais. Het voelt prettig aan, krast niet, en is vaatwasbestendig. En…na jaren plezier is het 100% biologisch afbreekbaar!

 

 

 

 

- Tip 2: kies een geestige "Clock in a Box" en voeg desgewenst een cadeaubon toe. Je kunt kiezen uit een collectie van 12 verschillende modellen van dit Italiaanse design product.

 

Kom langs of bel ons voor de vele mogelijkheden!

 

 

 

 

 

Voordeliger online!

Sommige klanten van ver hadden het al opgemerkt. Als u voor €50 of meer in onze webwinkels bestelt, zijn de verzendkosten voor onze rekening. Een mooie meevaller in deze tijd!

 


Altijd geopend

Onze webwinkels!
In de Toverkamer-webwinkel 
vindt u een flinke selectie van onze meubels, verlichting, woonaccessoires en cadeaus.
In de Speeldoosjeswinkel het complete assortiment speel- en muziekdoosjes.

 

Volg ons op Facebook
Ga naar de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijft u met meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod en wat ons verder bezig houdt.


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.