Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

Zomer in Meppel

Terwijl buiten de mussen van het dak vallen, houden we binnen het hoofd koel met ventilatoren en verkwikkende drankjes! In onze winkel aan de Wheem is het steeds gezellig druk door de vele extra bezoekers. Niet alleen vanwege onze nieuwe plek hier aan het plein, maar ook vanwege het toeristenseizoen dat nu op zijn hoogtepunt is.

Donderdag Meppeldag

Onze winkel is al een attractie op zich. Een prima reden voor een dagje uit naar Meppel. Kunt u één van de drie nog komende Donderdag Meppeldagen, dan heeft u een extra reden. U slaat dan twee vliegen in één klap.
Het programma voor deze dagen is als volgt:

31 juli vult de binnenstad zich met Straattheater. Op straten en pleinen, in kroegen en winkels, overal kom je het tegen. Bij onze buren, Belle Lingerie, en bij onszelf zal een bijzondere flamingo neerstrijken!

7 augustus vindt u Mokum in Meppel! Met afstand de drukste Donderdag Meppeldag. Tal van artiesten uit de Jordaan en andere Amsterdamse genoegens komen die dag onze kant op. Zelfs een paar honderd Mokumers houden die dag voor ons vrij. In een stoet touringcars komen ze naar Drenthe toe. De Woldstraat kleurt roze en werkt een volle agenda met allerlei activiteiten af.  
Samen met Belle Lingerie verwelkomen wij die dag een bijzondere gast. Hoe hij of zij zich zal presenteren is ook voor ons een verrassing!

14 augustus is de laatste Donderdag Meppeldag, de Dag van de Lach. Veel loslopende clowns en andere vermakelijkheden in de stad, en bij ons kunt u zichzelf in de (lach-)spiegel komen bekijken.

Nieuwe hoekbank: Aslan

Sinds kort vindt u voorin de winkel onze nieuwe hoekbank; Aslan. Een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. De Aslan is eventueel ook als 'gewone' bank te bestellen. In een 2-zits, 2,5-zits of 3-zits uitvoering of voor de echte romantici als Loveseat! Met of zonder hocker en/of met een ottomane in verschillende maten. U kunt zo uw eigen bank samenstellen.
De aluminium tafel in de foto is een echte blikvanger, € 499,-

We hebben nog twee banken van dezelfde Nederlandse fabrikant, de Break en de Hermes. De banken nodigen uit tot actief zitcomfort en verschillen enigszins in -hoogte, -diepte en zithoek. Het is zaak dat eens uitgebreid te komen proberen! In de basisuitvoering als 3-zits bank bekleed met stoffen uit stofgroep A, kosten ze alle drie € 995,- Voor de Break zijn er net als voor de Aslan verschillende hoekopstellingen mogelijk. 

links de Break, rechts de Hermes


 

 

 

 

Onze Aslan bank is bekleed met een prachtige grijze "vintage-look" linnen stof (stofgroep C), de Break met een luxe limekleurige wollen stof (stofgroep D) en de Hermes met een comfortabele, robuust geweven blauwe stof. Stalenboeken in de winkel laten de bekledingsmogelijkheden zien. 
De Hermes bank uit onze winkel - de 3-zits bank in de kleur blauw - is nu in de aanbieding ! De meeneemprijs is nu € 695,- i.p.v. € 995,-
Meer informatie (o.a. de maten) over de Aslan, de Break en de Hermes vindt u ook in onze webwinkel

Kikkers


Zag u onze kikkers al in de winkel? Ze vertonen (op een metalen ondergrond) de onmogelijkste kunstjes!
€ 15,95 per stuk. 


 

 

 

 


Altijd geopend!

Onze webwinkels!
In de Toverkamer-webwinkel
vindt u een flinke selectie van onze meubels, woonaccessoires en cadeaus;
in de Speeldoosjeswinkel vindt u ons complete assortiment muziekdoosjes.

 

Volg ons op Facebook
Ga naar de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijft u met meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod en wat ons verder bezig houdt.


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.