Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

Het wordt weer Vaderdag!

Een vader te verwennen? Of een andere aanleiding voor een kadootje? Hier een paar suggesties. Meer inspiratie vindt u in onze winkel aan de Wheem (Woldstraat 11, Meppel) of in onze webshop!

Voor de sportieve vader (of voor de vader die dat zou willen zijn...)

In deze fotolijstjes van zwart metaal past een stoere foto van 9 x 14 cm - met de grootste vis, op het modderigste bospad, in de scherpste haarspeldbocht. Voor €29, ook via de webshop

Voor de gadget-vader (of alle muziekliefhebbers met een iPhone)

Deze prachtig afgewerkte telefoonhoorn uit keramiek versterkt de luidsprekers van je iPhone met 20 dB! Je iPhone verandert dan wel niet in een ghettoblaster maar je zult verbaasd zijn hoe plezierig je zonder koptelefoontjes naar je favoriete muziek kunt luisteren.  Geen snoertjes of batterijen, de versterking komt helemaal uit de vorm en het materiaal. Zwart of wit, Italiaans design, een prachtige verpakking - Steve Jobs zou onder de indruk zijn geweest. De i-Woof, net binnen, €41, ook te koop in de webshop


Voor de keukenprins-vader (hoe bedreven of onhandig ook...)

De sla aanmaken! Dat moet lukken. Met dit slabestek van Zuperzozial (€8,95) al dan niet in een bijpassende kom (€14,95) is vader helemaal bij de tijd! Waarom? Zuperzozial (kan in de vaatwasser!) wordt gemaakt van bamboe en mais; na een lang werkzaam leven ruimt het zichzelf milieuvriendelijk weer op. 
Voor vaders die de sla aanmaken zelfs te veel vinden: we hebben ook leuke bakjes voor borrelhapjes, drinkbekers voor de picknick en zo meer.
Voor de ambitieuzere keukenprinsen: bijvoorbeeld prachtige diepe aardewerken ovenschalen, voor ovenschotels die staan als een huis!

 

 

Volg ons op Facebook
Ga naar de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijft u met meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod en wat ons verder bezig houdt.


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.