Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

Voorjaar in de nieuwe Toverkamer!


Enkele weken geleden opende de Toverkamer op het nieuwe adres: Woldstraat 11 aan de Wheem! We hebben al heel wat "oude" maar ook vele nieuwe klanten mogen begroeten. Zonder uitzondering enthousiast: in het moderne interieur komt onze collectie veel beter tot zijn recht.Voor wie er nog niet was: enkele indrukken van onze nieuwe buitenkant - de markante "luiken" lokken de bezoekers van de andere kant van het plein en van de terrasjes naar binnen - en van het interieur. 

De toonbank - afgewerkt met achttien soorten hout - is een blikvanger. In de nieuwe toonkasten komen glaswerk en  kussens mooi tot hun recht, terwijl er nu ook ruimte is om een mooie zithoek in te richten.


 

 

 

 

 

 Middenin de winkel staat een bijna vier meter lange eettafel.
Verschillende stoelen er om heen maken het vergelijken makkelijk maar zo'n allegaartje is misschien net wat voor u. 

Verder de winkel in vindt u kleine geschenken en handige artikelen; onze aardewerken Franse ovenschalen blijken in de smaak te vallen. 

Voor velen een grote verrassing: de speeldoosjeshoek, waarin een deel van het assortiment van de webwinkel is uitgestald.


 

 

 

"Tuinprikkers"

Zo noemen we dit vrolijke gezelschap uilen, vogels, raven, katten en zelfs bijen. Gemaakt in aardewerk of glas en bedoeld om uw tuin of balkon te verlevendigen. 
 

Kom kijken in de winkel!
Zoals vanouds bent u van harte welkom!


P.S. De kop van deze nieuwsbrief vermeldt nog Woldstraat 18 als adres. U vindt ons nu natuurlijk aan de Wheem, adres Woldstraat 11, 7941LE Meppel!


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.