Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

November in de Toverkamer


Sinterklaas

November is de maand dat Sinterklaas ons land binnenkomt, en ook onze winkel op Woldstraat 18 passeerde hij afgelopen zaterdag niet onopgemerkt.

De laatste keer, want volgend voorjaar verhuizen we naar een nieuw adres in het centrum van Meppel. Binnenkort vertellen we u waar u ons straks kunt vinden!Extra winkelopeningen
Helpt u de Goedheiligman een handje? Wij helpen u door extra openingstijden:

  • maandag 25 november, zondag 1 en maandag 2 december, 13.00-17.30 uur;
  • woensdag 4 december, 19.00-21.00 uur.

 

Kerstversiering als sinterklaascadeau?
Deze engeltjes zijn voor ons een voorbode van de kersttijd. Misschien een leuk kado-idee? In onze winkel vindt u engelen in alle soorten en maten, vrolijke, kinderlijke en serieuze. 

 Lange herfstavonden!
Dit is natuurlijk ook de tijd van lange avonden, gezellig thuis. Een goed moment om 's te kijken wat er nodig is om een avond op de bank prettig door te komen. Licht en iets leuks om naar te kijken aan de muur, onder andere!

Deze unieke "lamp" verenigt beide. In het solide metalen frame zijn twaalf verschillende lampekapjes gemonteerd.

 


 

 

Kerstspeeldoosjes en andere kerstartikelen
In de speeldoosjesafdeling - zie ook onze  Speeldoosjes webwinkel  - vindt u nu ook weer de leukste doosjes met een kerstthema. Cees maakt hier speeldoosjes verzendklaar, ruim op tijd voor de sinterklaasavond.

Ook in onze Toverkamer webwinkel vindt u een aantal kerstartikelen. Hier geldt: de ruimste keuze heeft u in de winkel in Meppel.
 

Volg ons op Facebook
Ga naar de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijft u met iets meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod. En deelt u uw mening over onze winkel met uw vrienden en bekenden!


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.