Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

Voor u gevonden op de Messe!


Waar heeft u toch al die leuke spullen vandaan?
Die vraag wordt ons nog al 's gesteld. Veel winkels worden gevuld vanuit één enkel magazijn. Makkelijk voor hen, maar u kent de Toverkamer als een originele en verrassende winkel, met steeds weer iets nieuws, met leuke kado's en originele aanvullingen voor uw interieur voor - bijna - elke beurs! Hoe doen we dat? Wij gaan onder andere ......

... naar de Frankfurter Messe!
Twee maal per jaar, in februari en augustus, struinen we drie dagen de beurs af om te zoeken naar het leukste en het nieuwste.
In de maanden daarna
komen onze bestellingen beetje bij beetje de winkel binnen. 
 


Moeilijk kiezen!
Het aanbod is overweldigend! En toch ook weer niet, want de Toverkamer heeft zo z'n eigen idee over wat in onze winkel en bij ons publiek - u dus - past.

Uit de collectie op de foto bestelden we de man met de armen om de benen geslagen - die is al in de winkel en in de webshop. Eerder hadden we de man met zijn armen gespreid al eens. Maar u weet dat wij graag telkens weer iets nieuws in onze winkel zetten. Overigens kunnen wij op bestelling ook die artikelen leveren die u niet in onze winkel ziet.


En dan is het weer: kerstmis!
Een fijne tijd natuurlijk, voor u en voor ons! Het is wel gek om eind augustus al tussen de kerstballen te lopen wanneer de mussen nog van het dak vallen van de warmte!
Gelukkig waren we daar snel aan gewend en menen we u ook dit kerstseizoen weer te kunnen verrassen met vele mooie, stemmige maar ook geinige decoraties die helpen om de kerst tot een fijne en sfeervolle tijd te maken.


 

Tot volgend jaar!
Voor Frankfurt is dat waar, maar intussen waren we ook alweer op de Najaarsbeurs in Utrecht en bij de "Home & Interior" beurs in Nieuwegein.

Kortom: zo stellen wij elk half jaar onze eigen, nieuwe collecties samen. Het resultaat van alle beursbezoeken kunt u de komende tijd zien in onze winkel, webshop en via Facebook en onze nieuwsbrief.


Altijd geopend 
Onze Toverkamer webwinkel en onze gespecialiseerde Speeldoosjes webwinkel
 

Volg ons op Facebook
Zoek de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijft u met iets meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod. En deelt u uw mening over onze winkel met uw vrienden en bekenden!


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.