Nieuwsbrief

Kunt u deze e-mail niet (goed) zien? Klik hier om hem online te bekijken. Voor alle uitgaven klik hier.

Donderdag Meppeldag en de Toverkamer


Kent u de Toverkamer alleen via onze webwinkels? Misschien heeft u in deze zomertijd een dagje vrij om de historische en gezellige binnenstad van Meppel te leren kennen. Bezoek dan ook onze winkel en ontdek talloze artikelen die u in onze webwinkel nog niet waren opgevallen. 

Donderdag Meppeldag
De zomer viert Meppel met Donderdag Meppeldag. Van 11 juli tot en met 15 augustus een caleidoscoop van gezellige, leuke, artistieke en creatieve gebeurtenissen, met elke donderdag een ander thema.
U kunt de volgende donderdagen nog meemaken: 

- de Musicaldag op 25 juli
- de Straattheaterdag op 1 augustus
- Mokum in Meppel op 8 augustus
- de Mode & Lifestyledag op 15 augustus.

Kijk hier voor het volledige programma.

Als u van gezellige drukte houdt - want druk kan het worden - is zo'n donderdag een prima gelegenheid om met Meppel én onze winkel kennis te maken. Kijkt u liever in alle rust rond, kom dan op een andere dag van de week, want wij blijven de hele zomer  voor u open (onze winkeltijden zijn dinsdag - vrijdag 10.00-17.30 uur, vrijdag ook 19.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur).
 

De winkel
Hiernaast krijgt u een indruk van het interieur van onze winkel aan de Woldstraat. Naast het assortiment van de webwinkel vindt u in de winkel nog veel meer artikelen, die wij slechts in kleinere aantallen inkopen en daarom niet online worden aangeboden. 

Komt u om speciaal één bepaald artikel "in het echt" te zien, belt u dan even van tevoren! Sommige artikelen staan alleen in ons magazijn en dan is het handig als we het tijdig voor u klaar kunnen zetten. 

Parkeren doet u om de hoek, aan de Vledderstraat, of op een andere plek; de binnenstad is gemakkelijk te belopen.

 

Altijd geopend 
Onze Toverkamer webwinkel en onze gespecialiseerde Speeldoosjes webwinkel


 

Volg ons op Facebook
Zoek de Toverkamer op Facebook en vind ons leuk! Zo blijft u met iets meer regelmaat op de hoogte van ons aanbod. En deelt u uw mening over onze winkel met uw vrienden en bekenden!


Als u geen nieuwsbrief van de Toverkamer meer wilt ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.